CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
Page Not Found

Ups!

Me sa duket, faqja që po përpiqeshit të hapnit nuk ekziston më, ose ndoshta është zhvendosur. Mendojmë se gjëja më e mirë për të bërë është t'ia nisni udhëtimit sërish nga faqja jonë kryesore.
Fortrade Platforms

Krijo llogari demonstruese tani