CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

NZD/CAD

Kursi i këmbimit të dollarit të zelandës së re (NZD) kundrejt dollarit kanadez (CAD).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >> 

Përshkrimi:

Dollari i Zelandës së Re kundrejt dollarit Kanadez (NZD/CAD) është një çift valutorë minor i dy valutave, të ranguara ndërmjet dhjetë kryesoreve në bursë. Kursi i këmbimit NZD/CAD tregon se sa dollarë kanadezë (pseudonimi "Loonie") nevojiten për blerjen e një dollari të Zelandës së Re (pseudonimi "kiwi"). Dallimet ndërmjet politikës monetare, normave të interesit dhe normës së inflacionit të Bankës Kanadeze (BOC) dhe Bankës Qendrore të Zelandës së Re (RBNZ), kanë një rol të rëndësishëm në përcaktimin e paritetit të kursit të këmbimit.  
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
NZDCAD Market Sentiment
NZDCAD Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for NZDCAD GMT No data for NZDCAD GMT No data for NZDCAD GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Loonie(=CAD) dhe Kiwi(=NZD) janë valuta e shtatë dhe të tetë më e tregtuar në botë. Po ashtu, janë valutat kryesore ndërkombëtare rezervë.
  • Kanadaja ka ekonominë e nëntë më të madhe në botë, bazuar sipas prodhimit të brendshëm bruto (PBB), po ashtu dhe ekonominë e katërmbëdhjetë më të madhe, sipas patitetit të fuqisë blerëse (PFB). Ajo është prodhuesi i pestë më i madh i energjisë, prodhuesi i shtatë më i madh i naftës së papërpunuar dhe është një nga shtetet më të pasura të botës.
  • Efikasiteti i tregut të Zelandës së Re, një ekonomie të orientuar drejt tregut, mbështetet fortë tek ekspertët e produkteve bujqësore, të pylltarisë dhe të peshkimit, me një theks të veçantë në tregjet e Australisë, Kinës, Japonisë, Republikës së Koresë dhe Bashkimit Europian (BE).
   
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.