CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Нафта Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/11/2020

Фундаментални анализи

26 ноември, 2020

Суровата нафта се распродаде во четвртокот, откажувајќи се од придобивките во средата. Во моментов е 45,26 долари за барел. Вчерашниот извештај за ОВС покажа неочекувано намалување на залихите на сурова нафта. Сепак, тоа исто така покажа изненадувачко зголемување на залихите на бензин за оваа недела.

Техничка анализа

Нафта Анализи Техничка анализа 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Табела на подршка и отпор - 26/11/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 46.138 Daily R2
Линија на отпор 1 45.745 Daily R1
Линија на подршка 1 44.695 Daily S1
Подршка 2 44.302 Daily S2

CRUDEOIL Табела на индикатори - 26/11/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

CRUDEOIL Индикатор / Табела - 26/11/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиНеутрално
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

CRUDEOIL 26/11/2020 - Референтна цена : 45.220

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Crude OIL Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега