Dobrodošli u Fortrade

Mi smo kompanija u kojoj ćete osetiti internacionalnu atmosferu. Imaćete priliku da se sretnete i sprijateljite sa više od stotinu mladih ljudi iz celog sveta. Mešavina nacionalnosti, običaja, religije i boja u kombinaciji uzajamnog poštovanja i savršenih odnosa, nešto je što Fortrade čini jedinstvenim u ovom delu Evrope. Ponosni smo na to.

Izgradite svoju karijeru

Bićete u mogućnosti da izgradite karijeru u jednoj od vodećih svetskih finansijskih institucija i imaćete priliku da ostvarite barem neke od svojih snova. Princip kojim se vodimo mi u Fortrade-u je da je vaš lični uspeh presudan za uspeh kompanije. Možete biti sigurni da ćemo dati sve od sebe da vam pomognemo da razvijete uspešnu karijeru, kao što smo to toliko puta činili i sa drugim zaposlenima u našoj organizaciji.

Izgradite svoju karijeru

Pridružite se našem timu

Ako tražite samo posao, pogrešili ste kompaniju. Fortrade treba ljude koji traže priliku. Ljude koji žele karijeru, a ne posao. Da rastu, da se razvijaju, da postanu neophodni. Pošto ste ovde, verovatno se pripremate da nam se predstavite. Ne stidite se. Proverite ispod trenutno otvorene pozicije.

Pridružite se našem timu