CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. The vast majority of retail client accounts lose money when trading in CFDs. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money.
CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 81% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Dobrodošli u Fortrade

Mi smo kompanija u kojoj ćete osetiti internacionalnu atmosferu. Imaćete priliku da se sretnete i sprijateljite sa više od stotinu mladih ljudi iz celog sveta. Mešavina nacionalnosti, običaja, religije i boja u kombinaciji uzajamnog poštovanja i savršenih odnosa, nešto je što Fortrade čini jedinstvenim u ovom delu Evrope. Ponosni smo na to.

Izgradite svoju karijeru

Bićete u mogućnosti da izgradite karijeru u jednoj od vodećih svetskih finansijskih institucija i imaćete priliku da ostvarite barem neke od svojih snova. Princip kojim se vodimo mi u Fortrade-u je da je vaš lični uspeh presudan za uspeh kompanije. Možete biti sigurni da ćemo dati sve od sebe da vam pomognemo da razvijete uspešnu karijeru, kao što smo to toliko puta činili i sa drugim zaposlenima u našoj organizaciji.

Izgradite svoju karijeru

Pridružite se našem timu

Ako tražite samo posao, pogrešili ste kompaniju. Fortrade treba ljude koji traže priliku. Ljude koji žele karijeru, a ne posao. Da rastu, da se razvijaju, da postanu neophodni. Pošto ste ovde, verovatno se pripremate da nam se predstavite. Ne stidite se. Proverite ispod trenutno otvorene pozicije.

Pridružite se našem timu