ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Исплати

Најчесто поставувани прашања

Колку е потребно да се процесуира барањето за исплата?
Koи це алтернативните начини за исплата на средства?
Зошто не може да ми се исплати повеќе отколку што имам уплатено со кредитна / дебитна картичка?
Како можам да ги наплатам средствата од мојата Fortrade сметка?
Како да повлачам средствата?
Што е слободна маргина и како влијае брз износот на пари што можам да ги повлечам од својата сметка?
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.