ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Заборавена лозинка

Можете да дојдете до линкот за ресетирање со внесување на вашата имејл адреса.

Ако ја имате заборавено вашата Fortrade лозинка, но ја знаете вашата имејл адреса, следете ги овие чекори за да добиете повторен пристап до вашата сметка:

1. Внесете ја вашата имејл адреса.

2. Влезете во вашето имејл сандаче.

3. Кликнете на линкот за да ја ресетирате лозинката.

4. Впишете ја вашата нова лозинка.

Лозинката треба да има 6-15 знаци и треба да содржи најмалку 1 голема буква, 1 мала буква и 1 број (на пр. Abcd1234). Не смее да содржи никаков симбол или друг знак како #-/ или &, итн.
data-inlinescripts