ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 73% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 74% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Официјален партнер за тргување преку Интернет на Rangers FC

Fortrade е горд што е официјален спонзор на светски познатиот фудбалски клуб Rangers

rangers
Избравме партнерство со најуспешниот фудбалски клуб во светот, Rangers FC, бидејќи гледаме како тие вложија напорна работа и упорност за да бидат на врвот. Резултатите се неверојатни:
  • Победници на Шкотскиот шампионат 55 пати
  • Освојувачи на Купот на Шкотска 33 пати
  • Освојувачи на Купот на шкотската лига 27 пати
  • Победници на Европскиот Куп

Верноста на поддршката на The Gers со текот на годините го инспирираше клубот да постигне одлични резултати. Кога навивачите ќе ја дадат својата поддршка и лојалност, Rangers FC ги наградува со своите најдобри игри.

Ние од Fortrade го разбираме ова и се стремиме да создадеме трговско искуство кое се изведува на највисоко ниво. Ние им должиме на нашите клиенти да обезбедиме безбедна, брза, сигурна платформа за тргување затоа што вашиот успех е наш успех.

Бесплатни образовни ресурси, внимателна и корисна поддршка, како и брза, безбедна и стабилна платформа за тргување, е она што го прави Fortrade Experience!