TRADING SUMMIT

ME TEPER INFORMACION MBI DATEN DO TE VIJE SE SHPEJTI

Menu
Info Seminar

Rreth Trading Summit


Trading Summit është një mundësi unike për të hyrë në tregjet globale financiare. Një shans njëditor për të takuar tregtarët e tjerë nga e gjithë rajoni dhe për të zbuluar gjithçka që dëshironi të dini rreth tregtimit në internet direkt nga ekspertët tanë.

Takimet - Ju mund të planifikoni takimin tuaj 1-në-1 me ekspertët tanë.

Seminar - Mësoni strategji dhe këshilla të veprimit konkrete tregtare.

Përvojë - Mundësia për të takuar tregtarët e tjerë dhe shkëmbimin e përvojave.

Nxitoni! Numri i pjesëmarrësve në Trading Summit është i kufizuar 100 vënde

Seminar Program

Orari


Hours Seminar

TAKIMET

10:00 - 18:00

Hours Seminar

SEMINAR

18:30 - 20:15

>Open Day

10:00 - 18:00

Takime 1-për-1

Takoni ekspertët tanë.
Analizoni tregtimin tuaj aktual.
Merrni Ndihmë në Tregtinë tuaj.
Krijoni Strategjinë e Tregtimit.

Open Day

18:30 - 19:15

Seminari - Pjesa I

Prezantimi.
Rreth Fortrade.
Platformat e Tregtimit.
Mjetet e tregtimit.

Seminar

19:15 - 19:30

Pushim

Pushim për kafe.

Seminar

19:30 - 20:15

Seminari - Pjesa II

Mundësitë e Tregut.
Analiza ditore.
Raporte të veçanta tregtare.
Rregullat e tregtimit.

Seminar Contact

REGJISTRIMI


Seminar Contact

HARTA


Trading Summit do të mbahen në Swiss Diamond Hotel, Sheshi Nëna Terezë p.n, Prishtinë.

to top