TRADING SUMMIT

НАСКОРО ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ДАТУМОТ НА ОДРЖУВАЊЕ

Menu
Info Seminar

ЗА TRADING SUMMIT


Trading Summit е единствена можност да се запознаеме со глобалните финансиски пазари. Еднодневна шанса да се сретнете со други трговци од целиот регион и да дознаете сè што сакате за онлајн трговање директно од нашите експерти.

Состаноци - Можете да закажете состанок 1 на 1 со нашите експерти.

Семинар - Дознајте активни и конкретни стратегии и совети за трговија.

Искуство - Можност за средба со други трговци и размена на искуство.

Побрзајте! Trading Summit е ограничен на само 100 учесници!

Seminar Program

РАСПОРЕД


Hours Seminar

СОСТАНОЦИ

11:00 - 17:00

Hours Seminar

СЕМИНАР

18:00 - 19:45

>Open Day

11:00 - 17:00

1-на-1 состаноци

Запознајте ги нашите експерти.
Анализирајте го тековното тргување.
Добијте лична помош со тргувањето.
Создадете стратегија за тргување.

Open Day

18:00 - 18:45

Семинар - I дел

Вовед.
За Fortrade.
Платформи за тргување.
Алатки за тргување.

Seminar

18:45 - 19:00

Пауза

Пауза низ кафе и освежување.

Seminar

19:00 - 19:45

Семинар - II дел

Можности за пазарот.
Дневна анализа.
Специјални извештаи за тргување.
Правила за тргување.

Seminar Contact

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО ВАШЕТО МЕСТО


Seminar Contact

МАПА


Trading Summit ќе бидат одржани во хотел "Continental" во Скопје, улица Булевар Александар Македонски.

to top