CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 77% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.
CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 76% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Trebali biste razmotriti možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.
Pretražiti

Tjedna analiza

Tjedni presjek cijena CFD ugovora - 22/04/2024 - 26/04/2024

Tjedni presjek cijena CFD ugovora 01/05/2024

01 svibanj, 2024
Tjedna analiza 01/05/2024 Ekonomski kalendar

Eurodolar je porastao na skoro dvotjedni maksimum. Američki dolar je izgubio zamah u odnosu na većinu svojih parnjaka nakon mnogo slabijeg od očekivanog BDP-a prošlog tjedna.

Britanska funta se oporavila od petomjesečnog minimuma i par je snažno porastao do zatvaranja u petak.

Valutni par USD/JPY skočio je na najvišu razinu u trideset četiri godine nakon što je Banka Japana odlučila ostaviti kamatne stope nepromenjenima.

Cijene zlata su pale na najnižu vrednost u skoro tri tjedna. Plemeniti metal se povukao nakon što je Iran signalizirao da je malo vjerojatno da će odgovoriti na raniji izraelski napad.

Burzovni indeksi su se oporavili u najprometnijem tjednu sezone finacsijskog izvještavanja do sada. Facebook, Microsoft i Google su objavili bolje rezultate od očekivanih u pozitivnom trgovinskom tjednu za većinu tehnoloških dionica.

Cijene nafte su do kraja trgovanja u petak porasle na najvišu razinu u sedam dana. Pad zaliha u SAD-u je ukazao na to da potražnja za naftom u zemlji raste i pomogao je obezbjediti podršku cijenama nafte.

Podjeli s osobnom mrežom
Spremni za trgovanje?Započnite sada