CFD so zapleteni instrumenti in predstavljajo tveganje za hitro izgubijo denarja, zaradi finančnega vzvoda. 77% maloprodajnih računov investitorjev izgubi denar pri trgovanju CFD s tem ponudnikom. Morate pretehtati, ali si lahko privoščite, da prevzamete veliko tveganje za izgubo svojega denarja.
Pogodbe za razliko (CFD-ji) so zapleteni instrumenti, ki zaradi vzvoda vključujejo visoko stopnjo tveganja, da hitro izgubite denar. 76% računov majhnih vlagateljev na drobno izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Razmislite, če si lahko privoščite prevzem tveganja pred izgubo denarja.

Tedenska analiza

Tedenski pregled za trgovanje s CFD-ji - 22/04/2024 - 26/04/2024

Tedenski pregled za trgovanje s CFD-ji 01/05/2024

01 maj, 2024
Tedenska analiza 01/05/2024 Ekonomski koledar

EUR/USD se je povzpel na najvišjo raven v skoraj dveh tednih. Ameriški dolar je izgubil zagon v primerjavi z večino drugih valut, ker je bil BDP, ki je objavljen prejšnji teden, veliko šibkejši od pričakovanega.

Britanski funt se je vrnil s petmesečnega minimuma, valutni par GBP/USD pa se je močno povečal do konca petkove trgovalne seje.

Valutni par USD/JPY je skočil na najvišjo raven v 34 letih, ker se je japonska centralna banka odločila, da ohrani obrestne mere na trenutni ravni.

Cena zlata je padla na najnižjo raven v skoraj treh tednih. Cena plemenite kovine je padla, ker je Iran nakazal, da se verjetno ne bo odzval na prejšnji izraelski napad.

Cena delniških indeksov se je okrepila v najbolj dinamičnem tednu sezone objavljanja finančnih poročil. Facebook, Microsoft in Google so objavili boljše rezultate od pričakovanih. Ta teden je na splošno pozitiven za večino tehnoloških delnic.

Cena nafte je do konca petkove seje dosegla najvišjo raven v zadnjem tednu dni. Padec rezerv v ZDA kaže, da se povpraševanje po nafti v ZDA povečuje, kar podpira ceno nafte.

Delite z Vašo mrežo
Pripravljeni na trgovanje?Začnite zdaj