Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД.
72% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер.
Тргувајте со ЦФД-ја (CFDs) на акции, индекси,
валути и суровини