ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Лесно за користење
Стотици инструменти за тргување
Пристап до пазарот, 24 часа на ден преку Вашиот пребарувач, Fortrade мобилна апликација или десктоп апликација.
Ве поттикнува да напредувате
Анализи и едукација
Добивате бесплатни анализи на пазарот, видео курсеви, семинари во живо и е-книги онлајн.
Fortrade е
Сигурен, доверлив, добар
Со приклучување во Fortrade онлајн заедницата, можете да бидете сигурни дека Вашите средства се целосно заштитени во согласност со најстрогите правила и прописи. Нашето мото е и секогаш ќе биде „доверба и транспарентност во се што правиме„.
БЕСПЛАТНА ДЕМО СМЕТКА Вежбајте без ризик, со виртуелни пари.
Отворени позиции
Продажни позиции
Куповни позиции

Купувајте и продавајте CFD од преку стотина различни производи

Најактивни
Валути
Акции
Индекси
Стоки
Пазарен сентимент
ПРОДАЈ
КУПИ
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА

Платформи за тргување

Fortrader Web
Вашата безбедна платформа за тргување, достапна од било кој пребарувач во светот.
Fortrader Mobile
Претворете го Вашиот Android и iOS уред во виртуелна маса за тргување.
Fortrader Web
Вашата безбедна платформа за тргување, достапна од било кој пребарувач во светот.
MetaTrader 4
Тргувајте со CFDs, преку графиконите и интегрираните индикатори на Вашиот PC.
MT4 Mobile
Претворете го Android или iOS уредoт во виртуелна маса за тргување.
MT4 WebTrader
Безбедна платформа за тргување, преку било кој пребарувач во светот.

Започнете со Forex тргување преку 3 лесни чекори

Посетете ја страницата и креирајте новата демо сметка.
Можете да се поврзете со Fortrade WebTrader на било кој пребарувач, или да ја преземете нашата бесплатна мобилна апликација.
Изберете производи и почнете да тргувате со виртуелни пари без ризик!
Депонирајте средства преку различни можности за плаќање.
Лична карта и другите услови за верификација.
Изберете производи и започнете со тргување.

CFD - Новости и Анализа на пазарот

Дневни анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/11/2020
Еврото се повлече во четвртокот, бидејќи Гринбек падна надолу. Во...
Британската фунта се распродаде во четвртокот. Се тргува околу...
УСД/ ЈПУ парот се тргува на пониско ниво во четвртокот. Во...
Доларот Ауси се движеше настрана во четвртокот во нерамномерно...
Цената на златото се помести малку повисоко во четвртокот...
Суровата нафта се распродаде во четвртокот, откажувајќи се од...
ГЕР30 е непроменет во четвртокот на пладне. Бројот на победници е...
САД500 денес се движи странично во трговијата со лесни текови....
Парот USD / TRY. падна во четвртокот. Во моментов е 7.86630. Денес нема...
Парот USD / CAD порасна скромно. Во моментов лебди околу нивото 1,30....
USD/JPY
USD/JPY пазарната прилика кај курсот...
Пазарни можности, 2020-11-09
EUR/GBP
EUR/GBP пазарната прилика кај курсот...
Пазарни можности, 2020-10-06
GBP/USD
GBP/USD пазарната прилика кај курсот...
Пазарни можности, 2020-11-03
Паладиум
Сренорочен тренд: РастПаладиум,...
Микро анализи, 2020-11-03
Сребро
Среднорочен тренд: РастСребро:...
Микро анализи, 2020-11-02
Неделен преглед на пазарот на цените на CFD договорите
Неделен преглед на пазарот на цените на CFD договорите - 2020-11-25
2020-11-25
Заедничката европска валута малку се промени минатата недела. Од една страна, ветото на Унгарија и Полска за нов буџет на ЕУ му...