CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
PARTNERI ZYRTAR PËR TREGTIM I
RANGERS F.C.
I lehtë për t'u përdorur
Qindra instrumete tregtare
Qasje në treg 24 orë në ditë nëpërmjet browserit, aplikacionit celulari të Fortrade apo aplikacionit desktop.
Fortrade është
I sigurt dhe i besueshëm
Duke u bashkuar me komunitet tregtar të Frotrade-it, mund të jeni i sigurt, që fondet tuaja janë të mbrojtura plotësisht në përputhje me rregulla të rrepta. Motoja jonë është dhe do të jetë gjithmonë "besim dhe transparencë në gjithçka që bëjmë".
LLOGARI FALAS DEMO Ushtroni pa rrezik me paratë virtuale.
Pozicionet e Hapura
Pozicione për shitje
Pozicione për blerje

Bleni dhe shisni CFD-të në qindra produkte

Më aktive
Monedhat
Aksione
Indekse
Mallra
Ndjenja për tregun
SHITJE
BLEJ
DITORE E LARTË
DITORE E ULËT

Platformat për tregtim

Fortrader Web
Platforma tuaj e sigurt, e arritshme nga çdo browser në botë.
Fortrader Mobile
E shndërroni pajisjen Android dhe iOS tuaj në një tavolinë virtuale tregtare.
Fortrader Web
Platforma tuaj e sigurt, e arritshme nga çdo browser në botë.
Metatrader 4
Tregtoni me çmimet drejtpërdrejt, me grafikët e çmimeve dhe treguesit e integruarë në PC tuaj.
MT4 Mobile App
E shndërroni pajisjen Android apo iOS tuaj në një tavolinë virtuale tregtare.
MT4 WebTrader
Platforma juaj e sigurt, e arritshme nga çdo browser në botë.

Filloni të tregtoni me Forex në 3 hapa të lehtë

E vizitoni faqen e llogarisë dhe krijoni një llogari të re falas demo.
Mund të lidheni me Fortrade WebTrader në çdo browser, apo të shkarkoni aplikacion tonë falas për celular.
Zgjidhni produkte dhe filloni të tregtoni me paratë virtuale pa rrezik!
Depozitoni fonde nëpërmjet shumëllojshmërie të opsioneve të pagesës.
Letërnjoftimi dhe kërkesat e tjera të verifikimit.
Zgjidhni produktet dhe filloni të tregtoni.

CFD's – Lajmet më të reja & Analiza e tregut

Analiza ditore

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 27/01/2022
Euro u tregtua më e ulët të enjten. Aktualisht është 1.11874. Shumica e monedhave kryesore...
Paundi britanik ra më poshtë të enjten si shumica e monedhave kryesore kundrejt dollarit amerikan....
Çifti USD/JPY u mblodh ndjeshëm të enjten pas njoftimeve të së mërkurës të...
AUDUSD u dobësua kundrejt dollarit amerikan të enjten, si shumica e monedhave kryesore pas njoftimeve të...
Çmimet e arit i zgjeruan humbjet në nivelin më të ulët të një jave të enjten,...
Çmimet e naftës ranë të enjten pasi dollari amerikan u forcua pas shenjave se Rezerva Federale do...
Marrëdhëniet e së ardhmes së aksioneve u luhatën ndërsa investitorët...
Çifti USD/TRY u rrit deri të enjten gjatë drekës. Tani po tregtohet me 13.6181. Lira vazhdoi...
Çifti USD/CAD u ngjit më lart në tregtimin e paqëndrueshëm të enjten. Është...
GER40 dhe pjesa më e madhe e aksioneve në Evropë ranë të enjten pasi yield-et e obligacioneve...
USD/JPY
USD/JPY mundësi javore e tregut në rritje të kursit të...
Mundësitë e tregut, 2021-12-30
Tesla Inc.
Tesla Inc. mundësi javore e tregut në rritje të kursit të...
Mundësitë e tregut, 2021-12-22
GBP/USD
GBP/USD mundësi javore e tregut në rënie të kursit të...
Mundësitë e tregut, 2021-12-17
USD/TRY
USD/TRY mundësi javore e tregut në rritje të kursit të...
Mundësitë e tregut, 2021-12-17
Moderna
Moderna mundësi javore e tregut në rritje të kursit të...
Mundësitë e tregut, 2021-12-14
Analiza javore për ndryshimet e CFD's
Analiza javore për ndryshimet e CFD's - 2022-01-26
2022-01-26
Asetet e strehës së sigurtë vazhduan të dominojnë tregjet financiare për shkak të përshkallëzimit të tensioneve gjeopolitike dhe shqetësimeve për një qëndrim...