CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
Kërkim

CFD's – Lajmet më të reja & Analiza e tregut

Analiza ditore dhe javore, mundësitë e tregut dhe strategjitë

Analiza ditore

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD - 12/05/2021 Shihini të gjitha
EUR-USD12/05/2021

Euro lëvizi anash të Mërkurën. Aktualisht është 1.21324. CPI gjermane për prillin erdhi në 0.7%, Muaj-mbi-Muaj, siç pritej. Prodhimi Industrial i Eurozonës për Mars u rrit 10.9%, vit pas viti,...

EUR-USD Analiza
GBP-USD12/05/2021

Paundi Britanik tregtoi anash, duke qëndruar në një distancë të ngushtë të Mërkurën. Tani është 1.41346. PBB në MB për Tremujorin e Parë ra 1.6%, Tremujori-mbi-Tremujori, dhe ra...

GBP-USD Analiza
USD-JPY12/05/2021

USD / JPY u zhvendos të Mërkurën. Është 108.699 në mesditë në Evropë. Treguesi i Rastësisë së Japonisë për Marsin u rrit 3.2%, Muaj-mbi-Muaj. Indeksi i saj Kryesor për Mars u...

USD-JPY Analiza
AUD-USD12/05/2021

Dollari Aussie ra më poshtë të Mërkurën në tregtinë e qetë. .Shtë 0.78049 në kohën e drekës në Evropë. Miratimet e Ndërtesave të Australisë u rritën me 17.4%,...

AUD-USD Analiza
Ari12/05/2021

Çmimet e arit u ulën më të ulëta të mërkurën, të tërhequra nga rendimentet më të larta të thesarit të SHBA përpara të dhënave të çmimeve të...

Ari Analiza
Nafta12/05/2021

Çmimet e naftës u rritën të Mërkurën në shenja të një rimëkëmbje të shpejtë ekonomike dhe parashikimeve optimiste për kërkesën për energji në dritën e...

Nafta Analiza
GER30 12/05/2021

Tregjet e aksioneve gjermane dhe evropiane tregtuan kryesisht pak më të larta të mërkurën, me FTSE 100 më të mirë se të dhënat e rritjes më të mirë se sa pritej në...

GER30 Analiza
USA50012/05/2021

USA500 rrëshqiti të Mërkurën, duke treguar Dow që shtriu rënien e tij një ditë pas rënies së saj më të madhe që nga Shkurti, pasi investitorët prisnin të dhëna të...

USA500 Analiza
USD-TRY12/05/2021

Çifti USD / TRY lëvizi fort më lart të Mërkurën. Aktualisht është në 8.3299. Lira e Turqisë ishte humbësi më i madh në Evropë, Lindjen e Mesme dhe Afrikë, duke...

USD-TRY Analiza
USD-CAD12/05/2021

Çifti USD / CAD lëvizi më poshtë të Mërkurën. Aktualisht është 1.20848. Loonie po ndihmohet kundër Greenback nga çmimet më të larta të naftës bruto. Kalendari ekonomik i...

USD-CAD Analiza
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani
Afër

Jini të vetëdijshëm për orët e tregtimit të pushimeve për:

  • Festa bankare e fillimit të majit: Mbretëria e Bashkuar, e hënë 03 maj 2021.
Instrumenti 03.05.2021 04.05.201
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt
Indekset
UK 100 Mbyllur I rregullt
Equity
Equities UK Mbyllur I rregullt
  • Dita e Sukesit: Suedia, Norvegjia dhe Finlanda, e enjte 13 maj 2021.
Instrumenti 12.05.2021 13.05.2021 14.05.2021 17.05.2021
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt I rregullt I rregullt
Equity
Equities Stockholm Mbyllur Mbyllur Mbyllur Mbyllur
Equities Helsinki Mbyllur Mbyllur Mbyllur Mbyllur
Equities Oslo Mbyllur Mbyllur Mbyllur Mbyllur
  • Hari Raya Puasa, e enjte, 13 maj 2021 në Singapor.
  • Ditëlindja e Budës, e enjte 19 në Hong Kong.
Instrumenti 13.05.2021 14.05.2021 19.05.2021 20.05.2021
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt I rregullt I rregullt
Indekset
Hong Kong 50 I rregullt I rregullt Mbyllur I rregullt
CHINA 50 Mbyllur I rregullt I rregullt I rregullt
  • Ju lutemi vini re se të gjitha kohët e treguara janë GMT
  • Kohët e mësipërme mund të ndryshojnë
  • Ju lutemi vini re se në rast të likuiditetit të ulët në një Instrumenti specifik FX ose metalesh, DR mund të zgjerojë spread-in dhe madje të mbyllë Instrumentiin për tregtim - çdo ndryshim i këtij karakteri do të njoftohet paraprakisht nga DR.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë kontratat e përdorura me leva dhe nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.