CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 22/04/2024

Analiza Fondamentale

22 Prill, 2024

Çmimet e arit po tregtohen në sesionin e sotëm europian nën nivelet 2370.

Çmimet e arit ranë pak gjatë seancës së tregtimit evropian të së hënës për shkak të shqetësimeve të reduktuara në lidhje me një përshkallëzim të mundshëm të konfliktit në Lindjen e Mesme, i cili pakësoi kërkesën për asete të sigurta.

Për më tepër, pritja e një rritjeje të normave të interesit në SHBA ushtroi presion në rënie mbi çmimet. Megjithëse tensionet midis Iranit dhe Izraelit kanë qenë të dukshme kohët e fundit, reagimi i përmbajtur i Iranit ndaj një sulmi të së premtes dhe mungesa e planeve të menjëhershme të hakmarrjes zbutën frikën e përshkallëzimit të mëtejshëm, duke ulur kështu kërkesën për ar.

Megjithatë, raportet për sulmet e Irakut në një bazë të SHBA-së në Siri, së bashku me ofensivën e vazhdueshme izraelite në Gaza, kontribuan në pasiguritë gjeopolitike.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 22/04/2024
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 22/04/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 2392.33 Daily R2
Rezeistenca 1 2377.55 Daily R1
Suport 1 2338.13 Daily S1
Suporti 2 2323.35 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 22/04/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 22/04/2024

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Shisni BliniBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

GOLD 22/04/2024 - Çmimi i referencës : 2357.84

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani