CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Na kontaktoni

Ne jemi të lumtur t'u përgjigjemi çdo pyetjeje që mund të keni për produktet ose shërbimet tona.
Gjithashtu, nëse keni reagime ose komente, ju lutemi mos ngurroni t'i ndani ato me ne.

Kërkesat e Përgjithshme
Nëse dëshironi të pyesni për një çështje të përgjithshme, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.
Mbështetje e Klientit
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me bilancin tuaj të llogarisë dhe pagesat e bëra, ju lutemi na dërgoni një email.
Mbeshtetje Teknike
Nëse hasni një problem teknik ose keni nevojë për ndihmë për instalimin e Fortrader në pajisjen tuaj, ju lutemi na dërgoni një email.
Email: [email protected]
(me shprehjen "mbështetje teknike" në subjektin tuaj)
Partneritetet dhe Shërbimet Institucionale
Nëse dëshironi të mësoni më shumë dhe të bashkoheni me një nga programet tona të partneritetit, ju lutemi na dërgoni një email.
Adresa postale
The Cyberati Lounge, Ground Floor
The Catalyst, Silicon Avenue, 40 Cybercity, 72201 Ebene, Republic of Mauritius.
Michelin House, 81 Fulham Road
London, SW3 6RD, United Kingdom
144 Mayakovsky St., 220028
Minsk, Republic of Belarus
Level 5, 20 Bond Street
Sydney NSW 2000
79 Athinon Street 3040 Limassol, office 504, Cyprus.
Dërgo mesazh tek ne
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.