CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Raporte Speciale

Raporte Speciale të lëvizjeve të CFD

Raporte e fundit:

Nafta e papërpunuar

26 Shtator, 2022
Nafta e papërpunuar mundësia javore e tregut në rritje të bazuar në 1.00 lot llogari: GJEOPOLITIKË: RRITJA E TENSIONEVE NË KONFLIKTIN E LUFTËS URKAINË-RUSI: Rajonet Donetsk, Luhansk, Herson dhe Zaporozhia (15% të territorit të Ukrainës) do të mbajnë...
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani