CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Mikro analiza

Forex - CFD Mikroanaliza javore

Analizat e fundit :

Nio Inc. (#NIO)

05 Janar, 2021
TRENDI JAVOR: RRITJA KOMPANIA: Nio Inc. prodhon dhe shet automobila. Kompania ofron makina dhe pjesë elektrike, si edhe shërbime të ngarkimit të baterisë. Nio u shërben klientëve në mbarë botën. Nio konsiderohet një konkurrencë të fortë për Tesla Inc,...
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani
Afër

Jini të vetëdijshëm për orët e tregtimit të pushimeve për:

  • Festa e Ditës së Australisë 26.1.2021
Instrumenti 26/01/2021 27/01/2021
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt
Indekset
AUS 200 Mbyllur I rregullt
Equity
Equities AUS Mbyllur I rregullt
  • Ju lutemi vini re se të gjitha kohët e treguara janë GMT
  • Kohët e mësipërme mund të ndryshojnë
  • Ju lutemi vini re se në rast të likuiditetit të ulët në një instrument specifik FX ose metalesh, DR mund të zgjerojë spread-in dhe madje të mbyllë instrumentin për tregtim - çdo ndryshim i këtij karakteri do të njoftohet paraprakisht nga DR.
  • CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
  • CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.