CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Trading Central

Sille përvojën tënde të tregtimit një nivel më lart

Tregtimi i valutës dhe i CFD-ve (kontratave për ndryshim) nuk është gjë e lehtë, por s'është as shkencë nukleare. Nuk të duhen vite arsimi të lartë, trajnim dhe përvojë për të lundruar me sukses nëpër tregje. S'të duhet gjë tjetër veçse pak ndihmë.

Fortrade, në ortakëri me Trading Central, ka kënaqësinë të ofrojë një paketë të plotë me vegla për analizim teknik për t'ju ndihmuar të merrni vendimet më të mira me shkëmbimet valutore në internet dhe tregtimin e CFD-ve. Na lër të të ndihmojmë të kuptosh bazat e tabelave dhe grafikëve, dhe se çfarë mund të mësosh prej tyre rreth prirjeve në treg dhe si ta përdorësh këtë njohuri në avantazhin tënd.

Natyrisht, nuk ka garanci me shkëmbimin valutor dhe CFD-të. Megjithatë, sa më shumë të dish dhe të kuptosh, aq më pak ia gjërat në dorë fatit, dhe akoma më të lartë e ke potencialin për të nxjerrë fitime.