CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

Ari u stabilizua në një distancë të ngushtë të Enjten pasi ra 2% një ditë më parë ndërsa vinte kujdes para zgjedhjeve në SHBA, me shufra ari ose argjendi duke luftuar me dollarin si një strehë për investitorët që mbrojnë rreziqet nga ngritja e çështjeve COVID-19. Përpara zgjedhjeve të 3 nëntorit, sfiduesi demokrat Joe Biden udhëheq presidentin amerikan Donald Trump në shkallë kombëtare, por konkurrenca është më e ashpër në shtetet në lëvizje. Indeksi i dollarit mbajti afër një kulmi prej një jave, i shkallëzuar në seancën e mëparshme, duke përfituar nga hyrjet e strehimit të sigurt ndërsa Gjermania dhe Franca vendosën bllokime të reja për të ndaluar një valë të dytë të koronavirusit. Në frontin fizik, Këshilli Botëror i Arit priti që kërkesa e arit të përmirësohej në fund të viteve në blerësit tradicionalë të Kinës dhe Indisë pas rënies për pjesën më të madhe të këtij viti.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1890.52 Daily R2
Rezeistenca 1 1883.50 Daily R1
Suport 1 1864.80 Daily S1
Suporti 2 1857.78 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni NeutralBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniBlini

GOLD 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 1874.15

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani