CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 26/11/2020

Analiza Fondamentale

26 Nлntor, 2020

Çmimet e arit lëvizën pak më lart të enjten në mëngjes ndërsa metali i verdhë i strehës së sigurt duket se po konsolidohet. Tani është 1814 dollarë. Perspektiva mbetet e njëjtë, shpresa e vaksinave kundrejt rritjes së numrit të rasteve. Pjesa e dytë e historisë është stimuli, por sa? Kjo përgjigje varet nga rezultati i dy garave të mbetura të Senatit Amerikan në Gjeorgji më 5 janar, të cilat potencialisht mund ta kthejnë Senatin Demokrat.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 26/11/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1833.73 Daily R2
Rezeistenca 1 1825.56 Daily R1
Suport 1 1803.76 Daily S1
Suporti 2 1795.59 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 26/11/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 26/11/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniNeutral
SMA 20 Shisni ShisniShisni

GOLD 26/11/2020 - Çmimi i referencës : 1814.66

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini ()Shisni ()
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini ()Shisni ()
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani