CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 01/06/2020

Analiza Fondamentale

01 qershor, 2020

AUD / USD u rrit me 0.98% të hënën pasi testoi normën e saj më të lartë që nga fillimi i shkurtit (0.67705). Aussie u ngrit para vendimit të nesër për normën e interesit të Bankës Rezervë të Australisë, e cila pritet të mbajë të pandryshuar normën e saj të parave në 0.25%. Më parë në Australi, të dhënat treguan se PMI në Prodhim hyri në 44.0 në maj, duke mposhtur pritjet e analistëve për një shifër prej 42.8. Më vonë sot në SH.B.A., PMM Prodhimtari PMI për muajin maj do të dalë në orën 15:00 GMT + 1.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 01/06/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.6872 Daily R2
Rezeistenca 1 0.6803 Daily R1
Suport 1 0.6646 Daily S1
Suporti 2 0.6563 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 01/06/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Blini

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 01/06/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Blini ShisniShisni
RSI (14) Neutral BliniNeutral
SMA 20 Blini BliniShisni

AUDUSD 01/06/2020 - Çmimi i referencës : 0.6736

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani