CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

Aussie lëvizi të enjten lart dhe poshtë dhe aktualisht është në rënie në 0.70434. Australia raportoi Indeksin e saj të Çmimeve të Eksportit për tremujorin e tretë ra 5.1%, Tremujori mbi-Tremujori, i cili ishte më i keq se rënia e mëparshme prej 2.4%. Indeksi i saj i besimit të biznesit tremujor NAB i shtypur në -10, një përmirësim krahasuar me raportin e tremujorit të fundit prej -15. Të dhënat e PBB-së dhe papunësisë nga Shtetet e Bashkuara këtë pasdite mund të rëndojnë në çift.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.7068 Daily R2
Rezeistenca 1 0.7050 Daily R1
Suport 1 0.7000 Daily S1
Suporti 2 0.6982 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Neutral NeutralNeutral
SMA 20 Shisni BliniBlini

AUDUSD 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 0.7018

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani