CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 26/11/2020

Analiza Fondamentale

26 Nлntor, 2020

Aussie lëvizi anash të enjten në tregtinë me luga. Aktualisht është 0.73648. Australia raportoi Shpenzimet e Kapitalit të Ri Privat për Tremujorin e 3-të ra 3.0%, Tremujori-mbi-Tremujori. Kjo ishte më e keqe se parashikimi i konsensusit prej -1.5%. Nuk ka asnjë të dhënë ekonomike nga Shtetet e Bashkuara të Enjten për shkak të festës së Falënderimeve. Të gjithë tregjet dhe shumica e bizneseve në Shtetet e Bashkuara janë mbyllur sot.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 26/11/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.7404 Daily R2
Rezeistenca 1 0.7387 Daily R1
Suport 1 0.7339 Daily S1
Suporti 2 0.7321 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 26/11/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 26/11/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniShisni
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

AUDUSD 26/11/2020 - Çmimi i referencës : 0.7362

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani