CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Euro Dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 19/04/2024

Analiza Fondamentale

19 Prill, 2024

Në tregjet evropiane, euro ishte më e lartë kundrejt dollarit amerikan, duke u tregtuar mbi pikën 1.0650.

Eurozona nuk pritet të publikojë të dhëna të rëndësishme ekonomike sot. Në Shtetet e Bashkuara, nuk pritet të publikohen të dhëna të rëndësishme ekonomike.

Analiza Teknike

Euro Dollar Analiza Analiza Teknike 19/04/2024
Time Frame: 1 hour

EURUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 19/04/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.0701 Daily R2
Rezeistenca 1 1.0681 Daily R1
Suport 1 1.0629 Daily S1
Suporti 2 1.0610 Daily S2

EURUSD Tabela e indikatorëve - 19/04/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Blini

EURUSD Indikator / Periudha tabelare - 19/04/2024

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Neutral ShisniShisni
SMA 20 Blini ShisniShisni

EURUSD 19/04/2024 - Çmimi i referencës : 1.0651

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani