CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Euro Dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 01/06/2020

Analiza Fondamentale

01 qershor, 2020

EUR / USD fshiu disa fitime në Evropë, duke rënë në një seancë të ulët prej 1.10982. Euro ranë pasi të dhënat në Gjermani postuan një PMI të Rishikuar të Prodhimit për maj (36.6), duke munguar pritjet e analistëve për një shifër prej 36.8. Në Eurozonë, PMI në Prodhim hyri në 39.4, duke munguar pritjet e analistëve për një shifër prej 39.5. Më vonë në SHBA, ISM Prodhimtari PMI për maj do të dalë në orën 15:00 GMT + 1.

Analiza Teknike

Euro Dollar Analiza Analiza Teknike 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

EURUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 01/06/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.1249 Daily R2
Rezeistenca 1 1.1187 Daily R1
Suport 1 1.1041 Daily S1
Suporti 2 1.0972 Daily S2

EURUSD Tabela e indikatorëve - 01/06/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

EURUSD Indikator / Periudha tabelare - 01/06/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Blini ShisniShisni
RSI (14) Blini NeutralNeutral
SMA 20 Shisni BliniShisni

EURUSD 01/06/2020 - Çmimi i referencës : 1.1113

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani