CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Euro Dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

Euro rrëshqiti përsëri sot. Bllokimet në të gjithë Gjermaninë dhe Francën për të luftuar koronavirusin tani janë duke u miratuar. Tregtohet rreth 1.17217. Sot ka shumë të dhëna ekonomike në të dy anët e Atlantikut. Papunësia gjermane ra me 35,000. Vetëm pritej të binte 5,000. Shkalla e Papunësisë së Gjermanisë për Tetorin shënoi 6.2%. Besimi i biznesit italian për tetorin mundi shtypjen e parashikimit në 95.6. Në Eurozonën më të gjerë, Besimi i Konsumatorit për Tetorin u raportua të ishte -15.5, saktësisht siç ishte parashikuar. Gjermania do të lëshojë shifrat e CPI për tetor sot më vonë. Por të dhënat e mëdha po vijnë nga Shtetet e Bashkuara këtë pasdite. SHBA do të raportojë Pretendimet Fillestare të Papunësisë për javën e kaluar dhe PBB-në e tremujorit të tretë. Gjithashtu pritet këtë pasdite vendimi për normën e interesit të BQE-së, deklarata e politikës monetare dhe konferenca për shtyp.

Analiza Teknike

Euro Dollar Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

EURUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.1750 Daily R2
Rezeistenca 1 1.1731 Daily R1
Suport 1 1.1679 Daily S1
Suporti 2 1.1660 Daily S2

EURUSD Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

EURUSD Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

EURUSD 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 1.1705

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani