CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Euro Dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 26/11/2020

Analiza Fondamentale

26 Nлntor, 2020

Euro u tërhoq të enjten ndërsa Greenback gjeti një fund. .Shtë 1.19070 në kohën e drekës në Evropë. Indeksi i Klimës Gjermane të Konsumatorit GfK për Dhjetor u shtyp në -6.7, poshtë parashikimit të -5.0. Besimi i Konsumatorit Francez gjithashtu nuk arriti të vlerësohej në 90. isshtë një festë kombëtare në Shtetet e Bashkuara, Falënderimet. Të gjithë tregjet amerikane janë të mbyllura dhe ato nuk do të lëshojnë asnjë të dhënë ekonomike sot.

Analiza Teknike

Euro Dollar Analiza Analiza Teknike 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

EURUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 26/11/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.1950 Daily R2
Rezeistenca 1 1.1931 Daily R1
Suport 1 1.1880 Daily S1
Suporti 2 1.1861 Daily S2

EURUSD Tabela e indikatorëve - 26/11/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

EURUSD Indikator / Periudha tabelare - 26/11/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Shisni BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

EURUSD 26/11/2020 - Çmimi i referencës : 1.1905

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani