CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 12/04/2024

Analiza Fondamentale

12 Prill, 2024

Gjatë tregtimit evropian, paundi britanik ishte më i ulët kundrejt dollarit amerikan, duke u tregtuar nën nivelet 1.2500.

Mbretëria e Bashkuar raportoi rritje të PBB-së prej 0.1% siç pritej, më herët sot. Sot, nuk pritet të publikohen të dhëna të rëndësishme për Shtetet e Bashkuara.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 12/04/2024
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 12/04/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.2535 Daily R2
Rezeistenca 1 1.2509 Daily R1
Suport 1 1.2439 Daily S1
Suporti 2 1.2412 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 12/04/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 12/04/2024

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni BliniShisni
RSI (14) Shisni ShisniNeutral
SMA 20 Shisni ShisniShisni

GBPUSD 12/04/2024 - Çmimi i referencës : 1.2467

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani