CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 01/06/2020

Analiza Fondamentale

01 qershor, 2020

GBP / USD fshiu fitimet e mëparshme, për të thyer nën 1.2400 në Evropë. Më herët sot, GBP / USD u rrit në nivelin e saj më të lartë në tre javë (1.24239). Poundi i Mbretërisë së Bashkuar pritet të rritet në paqëndrueshmëri, pasi një raund i rëndësishëm i bisedimeve tregtare midis Mbretërisë së Bashkuar dhe BE do të fillojë të martën (2 qershor). Kryeministri Boris Johnson ka thënë më herët se ata mund të largohen nëse nuk ka përparim është regjistruar në qershor. Më vonë sot në SH.B.A., PMM Prodhimtari PMI për muajin maj do të dalë në orën 15:00 GMT + 1.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 01/06/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.2476 Daily R2
Rezeistenca 1 1.2430 Daily R1
Suport 1 1.2336 Daily S1
Suporti 2 1.2286 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 01/06/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 01/06/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Blini ShisniShisni
RSI (14) Blini NeutralShisni
SMA 20 Blini ShisniShisni

GBPUSD 01/06/2020 - Çmimi i referencës : 1.2389

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani