CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

Paundi Britanik lëvizi anash të Enjten dhe aktualisht është i pandryshuar në ditën rreth 1.29856. Në MB, Miratimet e Hipotekës ishin mbi 91,000 për Shtatorin. Analistët prisnin vetëm rreth 76,000. Të dhënat e PBB-së dhe papunësisë nga Shtetet e Bashkuara këtë pasdite mund të rëndojnë në çift.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.3013 Daily R2
Rezeistenca 1 1.2983 Daily R1
Suport 1 1.2904 Daily S1
Suporti 2 1.2875 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Shisni NeutralNeutral
SMA 20 Shisni BliniBlini

GBPUSD 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 1.2931

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani