CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 26/11/2020

Analiza Fondamentale

26 Nлntor, 2020

Paundi Britanik u shit të enjten. Tregtohet rreth 1.33518 në mesditë në Evropë. Nuk pritet asnjë lajm ekonomik nga MB sot. Bisedimet tregtare pas Brexit me BE nuk kanë dhënë ende ndonjë fryt. Isshtë një festë kombëtare në Shtetet e Bashkuara, Falënderimet. Të gjithë tregjet amerikane janë të mbyllura dhe ato nuk do të lëshojnë asnjë të dhënë ekonomike sot.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 26/11/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.3420 Daily R2
Rezeistenca 1 1.3393 Daily R1
Suport 1 1.3322 Daily S1
Suporti 2 1.3296 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 26/11/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 26/11/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Shisni BliniNeutral
SMA 20 Blini BliniBlini

GBPUSD 26/11/2020 - Çmimi i referencës : 1.3352

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani