CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ger 30 Index Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 01/06/2020

Analiza Fondamentale

01 qershor, 2020

Ardhmëria në të ardhmen e USA500 ishte pak më e ulët të hënën mes shenjave të rritjes së tensioneve tregtare Sino-Amerikane, me investitorët gjithashtu duke parë protesta të dhunshme që reaguan në të gjithë SHBA. Përplasjet midis policisë dhe protestuesve vijnë ndërsa SH.B.A., dhe pjesa më e madhe e botës, është në grykën e pandemisë koronavirus që ka tronditur ekonominë e brendshme në thelbin e saj. Zyrtarët e qeverisë kineze gjithashtu u thanë kompanive të mëdha bujqësore të drejtuara nga shteti për të ndalur blerjet e disa mallrave të fermave amerikane, duke përfshirë edhe sojat si Pekini, njoftoi të hënën Bloomberg News, duke përmendur njerëz të njohur.

Analiza Teknike

Ger 30 Index Analiza Analiza Teknike 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

GER30 Tabela e suportit dhe rezistencës - 01/06/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 11938.0 Daily R2
Rezeistenca 1 11843.0 Daily R1
Suport 1 11653.0 Daily S1
Suporti 2 11558.0 Daily S2

GER30 Tabela e indikatorëve - 01/06/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GER30 Indikator / Periudha tabelare - 01/06/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniShisni
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

GER30 01/06/2020 - Çmimi i referencës : 11749.0

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Ger30 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani