CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ger 30 Index Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

Indeksi gjerman dhe evropian Aksionet evropiane u rritën më të enjten pas raporteve të forta të fitimeve nga kompanitë, përfshirë kompaninë kryesore të naftës Royal Dutch Shell dhe furnizuesin e pajisjeve të çipave ASM, por ndjenja mbeti e brishtë një ditë pas një shitje të gjerë të frikës nga bllokimi.

Analiza Teknike

Ger 30 Index Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

GER30 Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 11761.4 Daily R2
Rezeistenca 1 11647.7 Daily R1
Suport 1 11344.3 Daily S1
Suporti 2 11230.6 Daily S2

GER30 Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GER30 Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni NeutralBlini
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

GER30 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 11496.0

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Ger30 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani