CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ger 30 Index Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 26/11/2020

Analiza Fondamentale

26 Nлntor, 2020

GER30 është i pandryshuar në mesditën e së Enjtes. Numri i fituesve është i barabartë me numrin e humbësve. Fituesit më të mëdhenj janë Deutsche Boerse, Deutsche Wohnen dhe Vonovia. Humbësit më të mëdhenj janë BMW, Volkswagen dhe Daimler. ai GfK Indeksi i Klimës së Konsumatorit Gjerman për Dhjetor i shtypur në -6.7, nën parashikimin e -5.0.

Analiza Teknike

Ger 30 Index Analiza Analiza Teknike 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

GER30 Tabela e suportit dhe rezistencës - 26/11/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 13384.8 Daily R2
Rezeistenca 1 13339.9 Daily R1
Suport 1 13220.1 Daily S1
Suporti 2 13175.2 Daily S2

GER30 Tabela e indikatorëve - 26/11/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GER30 Indikator / Periudha tabelare - 26/11/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

GER30 26/11/2020 - Çmimi i referencës : 13280.0

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Ger30 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani