CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 01/06/2020

Analiza Fondamentale

01 qershor, 2020

Cmimet e naftës u zhvendosën më të ulët të hënën pasi raportet e hershme që OPEC dhe Rusia ishin më afër marrëveshjes për zgjatjen e shkurtimeve të naftës u mbajtën përsëri nga tensioni i përtërirë midis Shteteve të Bashkuara dhe Kinës. Organizata e Vendeve eksportuese të naftës dhe Rusia, pjesë e një grupi të njohur si OPEC +, po shkojnë më pranë një kompromisi për kohëzgjatjen për zgjatjen e shkurtimeve të prodhimit të naftës dhe po diskutonin për rrotullimin e kthesave një deri në dy muaj, thanë dy burime të OPEC + për Reuters. Algjeria, e cila mban presidencën e rradhës të OPEC-ut, ka propozuar që OPEC + të zhvillojë një takim më 4 qershor sesa planifikimin e mëparshëm 9-10 qershor. Rusia ka thënë se nuk ka asnjë kundërshtim për t'u takuar më shpejt. Tensioni midis Kinës dhe Shteteve të Bashkuara ishte gjithashtu inkurajuese për disa kujdes. Pekini ka urdhëruar firmat e mëdha të drejtuara nga shteti të bëjnë pauzë disa blerje të mallrave të fermave amerikane, duke përfshirë edhe sojat, raportoi Bloomberg News.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 01/06/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 36.80 Daily R2
Rezeistenca 1 36.05 Daily R1
Suport 1 34.60 Daily S1
Suporti 2 34.00 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 01/06/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Neutral

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 01/06/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniShisni
RSI (14) Blini BliniNeutral
SMA 20 Blini BliniBlini

CRUDEOIL 01/06/2020 - Çmimi i referencës : 35.36

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani