CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

Çmimet e naftës ranë më shumë se 3% të enjten, duke zgjatur rënien e mprehtë të një dite më parë nën presionin nga shenjat e një glut në rritje të furnizimit global të naftës ndërsa qeveritë rinovojnë kufizimet për të kundërshtuar një valë të dytë të koronavirusit. Të dy kontratat ranë me më shumë se 5% të Mërkurën. Organizata e Vendeve Eksportuese të Naftës (OPEC) dhe aleatët e saj do të monitorojnë nga afër perspektivën e përkeqësuar të kërkesës. OPEC dhe aleatët e tij, të njohur së bashku si OPEC +, planifikojnë shkurtime të prodhimit në Janar 2021 nga 7.7 milion fuçi aktual në ditë (BPD) në rreth 5.7 milion Bpd.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 36.840 Daily R2
Rezeistenca 1 36.420 Daily R1
Suport 1 35.300 Daily S1
Suporti 2 34.880 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni NeutralNeutral
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

CRUDEOIL 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 35.860

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani