CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 26/11/2020

Analiza Fondamentale

26 Nлntor, 2020

Nafta bruto u shit të enjten, duke hequr dorë nga fitimet e së mërkurës. Aktualisht është 45.26 dollarë për fuçi. Raporti i djeshëm i VNM-së tregoi një tërheqje të papritur të inventarëve të naftës bruto. Sidoqoftë, ajo gjithashtu tregoi një rritje të befasishme të inventarëve të benzinës për javën.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 26/11/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 46.138 Daily R2
Rezeistenca 1 45.745 Daily R1
Suport 1 44.695 Daily S1
Suporti 2 44.302 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 26/11/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 26/11/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniNeutral
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

CRUDEOIL 26/11/2020 - Çmimi i referencës : 45.220

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani