CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

Futures e aksioneve amerikane u rrit të enjten, duke sugjeruar që tregjet mund të rimëkëmbet, pasi investitorët presin fitimet dhe udhëzimet nga kompanitë e teknologjisë behemoth që kanë drejtuar pjesën më të madhe të tubimeve këtë vit. E ardhmja e lidhur me S&P 500 fitoi 0.4%, një ditë pasi standardi shënoi rënien e saj më të madhe që nga 11 qershori. Kontratat e lidhura me Nasdaq-100 u ngjitën pothuajse 1%, duke treguar që rezervat e teknologjisë do të rriten gjithashtu pas ziles së hapjes së Nju Jorkut. Apple, Alphabet, Facebook, Amazon.com dhe Twitter janë planifikuar të raportojnë pasi tregjet të mbyllen, duke shënuar atë që mund të jetë dita e rëndësishme e sezonit aktual të fitimeve për sektorin e teknologjisë. Aksionet kanë shënuar fitime të mëdha këtë vit, me investitorët që vendosin bast që ato biznese të përfitojnë gjatë bllokimeve të pandemisë koronavirus.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 3312.94 Daily R2
Rezeistenca 1 3293.12 Daily R1
Suport 1 3240.28 Daily S1
Suporti 2 3220.46 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni NeutralBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniShisni

USA500 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 3266.70

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani