CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 26/11/2020

Analiza Fondamentale

26 Nлntor, 2020

USA500 po lëviz anash sot në tregtinë e lehtë. Tregjet amerikane janë të mbyllura për festën e Falënderimeve.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 26/11/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 3660.80 Daily R2
Rezeistenca 1 3647.52 Daily R1
Suport 1 3612.12 Daily S1
Suporti 2 3598.84 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 26/11/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 26/11/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USA500 26/11/2020 - Çmimi i referencës : 3629.82

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani