CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 01/06/2020

Analiza Fondamentale

01 qershor, 2020

USD / CAD arriti të zbriste nivelin e ulët të trembëdhjetë javësh prej 1.36714 ndërsa dollari amerikan u rrit në Evropë pasi raportet nga Kina thanë që Kina po ndalë disa blerje bujqësore nga SH.B.A., të cilat mund të rrezikojnë fazën e një marrëveshje tregtare të arritur kohët e fundit midis SH.B.A. dhe Kina. Kjo rriti kërkesën afatshkurtër për dollarin e sigurt të SHBA. Më vonë sot në SH.B.A., PMM Prodhimtari PMI për muajin maj do të dalë në orën 15:00 GMT + 1.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 01/06/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.3909 Daily R2
Rezeistenca 1 1.3818 Daily R1
Suport 1 1.3622 Daily S1
Suporti 2 1.3529 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 01/06/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Neutral

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 01/06/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Shisni NeutralBlini
SMA 20 Shisni ShisniBlini

USDCAD 01/06/2020 - Çmimi i referencës : 1.3711

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani