CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 26/11/2020

Analiza Fondamentale

26 Nлntor, 2020

USD / CAD u rrit modestisht. Aktualisht po lëviz rreth nivelit 1.30. Çmimet pak më të ulëta të naftës po dëmtojnë Loonie kundër Greenback sot. Nuk ka asnjë lajm ekonomik në kalendarin e së enjtes në Kanada. Tregjet dhe bizneset janë të mbyllura në Shtetet e Bashkuara për Falënderimet.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 26/11/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.3052 Daily R2
Rezeistenca 1 1.3032 Daily R1
Suport 1 1.2978 Daily S1
Suporti 2 1.2957 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 26/11/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 26/11/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniBlini
RSI (14) Blini ShisniNeutral
SMA 20 Shisni ShisniShisni

USDCAD 26/11/2020 - Çmimi i referencës : 1.3006

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani