CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar Jeni japonez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 01/06/2020

Analiza Fondamentale

01 qershor, 2020

USD / JPY u rrit në Evropë për të provuar një tregtim të lartë prej 107.729. Cifti nuk arriti të qëndrojë nën 107.50 në raportet që Kina po ndalë disa blerje bujqësore nga SH.B.A., gjë që mund të rrezikojë fazën e një marrëveshje tregtare të arritur kohët e fundit midis SH.B.A. dhe Kinës. Më parë në Azi, të dhënat në Japoni treguan se Aktiviteti Prodhimtarik ra në 38.4 në maj, nga shifra e tij paraprake prej 41.9. Më vonë sot në SH.B.A., PMM Prodhimtari PMI për muajin maj do të dalë në orën 15:00 GMT + 1.

Analiza Teknike

Dollar Jeni japonez Analiza Analiza Teknike 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

USDJPY Tabela e suportit dhe rezistencës - 01/06/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 108.16 Daily R2
Rezeistenca 1 107.93 Daily R1
Suport 1 107.46 Daily S1
Suporti 2 107.21 Daily S2

USDJPY Tabela e indikatorëve - 01/06/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDJPY Indikator / Periudha tabelare - 01/06/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Blini ShisniShisni
RSI (14) Blini NeutralNeutral
SMA 20 Blini ShisniShisni

USDJPY 01/06/2020 - Çmimi i referencës : 107.72

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani