CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar Jeni japonez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

USD / JPY rrëshqiti përsëri të enjten. Aktualisht është vetëm mbi dhe po flirton me nivelin 104 psikologjik. Yen japonez është monedha numër dy në botë e strehimit të sigurt. Më herët sot Japonia raportoi Shitjet me Pakicë për Shtatorin ranë 8.7%, nga viti në vit. Parashikimi i konsensusit ishte për një rënie prej vetëm 7.7%.

Analiza Teknike

Dollar Jeni japonez Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

USDJPY Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 104.48 Daily R2
Rezeistenca 1 104.35 Daily R1
Suport 1 104.01 Daily S1
Suporti 2 103.88 Daily S2

USDJPY Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDJPY Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Blini ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

USDJPY 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 104.34

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani