CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar Jeni japonez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 26/11/2020

Analiza Fondamentale

26 Nлntor, 2020

USD / JPY u zhvendos të enjten. Aktualisht është 104.255. Indeksi Drejtues i Japonisë i shtypur në 92.5. Parashikimi i konsensusit ishte 92.9. Tregjet amerikane janë mbyllur sot për festën kombëtare të Falënderimeve.

Analiza Teknike

Dollar Jeni japonez Analiza Analiza Teknike 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

USDJPY Tabela e suportit dhe rezistencës - 26/11/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 104.60 Daily R2
Rezeistenca 1 104.44 Daily R1
Suport 1 104.02 Daily S1
Suporti 2 103.86 Daily S2

USDJPY Tabela e indikatorëve - 26/11/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Blini
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDJPY Indikator / Periudha tabelare - 26/11/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Blini ShisniShisni
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

USDJPY 26/11/2020 - Çmimi i referencës : 104.23

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani