CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Turkish Lira Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 01/06/2020

Analiza Fondamentale

01 qershor, 2020

USD / TRY u rrit më lartë të hënën ndërsa Greenback u ul poshtë, pasi aktiviteti prodhues turk u kontraktua në maj për shkak të pandemisë koronavirus, megjithëse me një ritëm më të ngadaltë sesa në prill, me prodhime dhe porositë e reja u tkurren përsëri dhe kompanitë që zvogëlojnë punësimin dhe blerjen, a sondazhi tregoi të hënën. Indeksi i Menaxherëve Blerës (PMI) për prodhim u rrit në 40.9 muajin e kaluar nga 33.4 në prill, sipas të dhënave të sondazhit nga Dhoma e Industrisë në Stamboll dhe IHS Markit, duke mbetur nën 50 markën që ndan zgjerimin nga kontraktimet.

Analiza Teknike

Dollar - Turkish Lira Analiza Analiza Teknike 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

USDTRY Tabela e suportit dhe rezistencës - 01/06/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 6.84069 Daily R2
Rezeistenca 1 6.82653 Daily R1
Suport 1 6.79779 Daily S1
Suporti 2 6.78281 Daily S2

USDTRY Tabela e indikatorëve - 01/06/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDTRY Indikator / Periudha tabelare - 01/06/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniBlini

USDTRY 01/06/2020 - Çmimi i referencës : 6.81195

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Lira turke Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani