CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Turkish Lira Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

Çifti USD / TRY u ngjit në një rekord të lartë të enjten në 8.3185 pasi goditi një të ri të lartë të të gjitha kohërave dje. Lira turke u dobësua dhe është vendosur për muajin e saj më të keq këtë vit, pasi tregtarët spekulojnë përpjekjet zyrtare për të mbështetur monedhën nuk janë të mjaftueshme. Lira është dobësuar kohët e fundit për shkak të tensioneve në lidhjet e Ankarasë me Shtetet e Bashkuara, një grindje me Francën, një mosmarrëveshje midis Turqisë dhe Greqisë rreth të drejtave detare dhe konfliktit në Karabag.

Analiza Teknike

Dollar - Turkish Lira Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

USDTRY Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 8.40148 Daily R2
Rezeistenca 1 8.36322 Daily R1
Suport 1 8.26118 Daily S1
Suporti 2 8.22292 Daily S2

USDTRY Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDTRY Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USDTRY 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 8.31220

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Lira turke Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani