CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Turkish Lira Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 26/11/2020

Analiza Fondamentale

26 Nлntor, 2020

Çifti USD / TRY. ra të enjten. Aktualisht është 7.86630. Sot nuk ka të dhëna ekonomike nga Turqia. Nuk do të ketë asnjë lajm ekonomik nga Shtetet e Bashkuara pasi është një festë kombëtare, Falënderimet.

Analiza Teknike

Dollar - Turkish Lira Analiza Analiza Teknike 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

USDTRY Tabela e suportit dhe rezistencës - 26/11/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 8.01160 Daily R2
Rezeistenca 1 7.94950 Daily R1
Suport 1 7.78390 Daily S1
Suporti 2 7.72180 Daily S2

USDTRY Tabela e indikatorëve - 26/11/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDTRY Indikator / Periudha tabelare - 26/11/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Neutral NeutralBlini
SMA 20 Shisni ShisniBlini

USDTRY 26/11/2020 - Çmimi i referencës : 7.86670

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Lira turke Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani